Een super leuke sportieve BSO! Ieder kind kan zich na schooltijd lekker uitleven op het mooie sportpark van RKVVO! Enthousiaste pedagogisch medewerkers zorgen voor een leuke, sportieve sfeer en bieden elk kind een veilige en leuke omgeving om te sporten en spelen! 

Yvonne Hurkmans Yvonne Hurkmans
5 /5
bij Google reviews

Ringtikkertje, buskruit, schipper mag ik over varen, levend kwartet, crazy88, voetvolley ---week-41

Maandag 9 oktober
Het is weer maandag! En dat betekend dat alle kinderen altijd weer leuke verhalen hebben over het weekend. Sport , vriendjes, familie bezoeken over wordt lekker over gepraat.
Nadat alle kindjes zijn opgehaald op school gaan we lekker fruit eten. En daarna stonden weer 2 leuke activiteiten op de planning. Buskruit en ringtikkertje.
Beide een nieuwe activiteit. De kleine kinderen gingen in de Pannakooi aan de slag met ringtikkertje en wat waren ze lekker fanatiek!
Op het grote voetbalveld speelden we buskruit, het was nieuw, en op het begin een klein beetje moeilijk. Maar na een tijdje zat iedereen er goed in en werd het mega spannend! Alle kinderen deden super leuk mee. Toen was het tijd voor een koekje, en daarna gingen de kinderen zelf nog door met het spelletje buskruit! Het is zo leuk om te zien dat de kinderen de activiteiten echt leuk vinden en ook daadwerkelijk een succes beleving hebben!

 

Dinsdag 10 oktober
Er stond weer een leuke dag met activiteiten op de planning. En wat hebben we tot nu toe nog geluk met het weer. Heerlijk!
We hadden voor de kleine kinderen een leuk spel, schipper mag ik over varen. Er kwamen soms gekkige dingen uit maar het was mega leuk en de kinderen enthousiast en daar gaat het om!
Met de grotere kinderen speelden we levend kwartet, een tactisch ren en tik spel om te zorgen dat je in je eigen ring kwartet krijgt door spullen bij elkaar weg te pakken en terug te rennen naar je eigen ring.
Op het begin was het lastig en gingen de kinderen alleen maar rennen rennen rennen, toen het duidelijk was dat dat er niet voor ging zorgen dat je won gingen de kinderen zelfstandig met een beetje hulp van de pedagogisch medewerker nadenken voor oplossingen. En die kwamen er, want uiteindelijk verliep het spel super goed en spannend tussen de teams!

 

Woensdag 11 oktober
Op de woensdagen zijn de kinderen altijd lekker vroeg uit.
We halen ze op in onze mooie felle blauwe dacia’s en eenmaal op de BSO aangekomen lunchen we gezellig.
Iedereen ruimt zijn eigen plekje op en dan is het tijd om lekker vrij te spelen. In de namidag eten we samen lekker fruit en kletsen we wat.
Dan is het alweer tijd voor de woensdagmiddag activiteit. Vandaag staat er crazy88 op de planning.
Een spel waarbij je zo snel mogelijk in groepjes de lijst van 88 opdrachten moet afwerken. De kinderen van buitenaf deden het echt in een competitie vorm dit was super leuk om te zien!
We hebben op woensdag best veel kleine kinderen en we hebben daarom de middag lekker afgesloten met gezelschapsspelletjes.

 


Donderdag  12 oktober
Het weer zat vandaag iets minder mee, maar wat we de kinderen altijd meebrengen is dat buitenspelen lekker en gezond is. Ook in de regen, want je bent immers niet van suiker. Tot een bepaalde hoogte natuurlijk!
Vandaag stonden er weer twee toffe activiteiten op het programma namelijk voetvolley en lijntrefbal.
Het voetvolley werd gedaan door verschillende oefeningen op te bouwen van makkelijk naar steeds iets moeilijker. Hierdoor bleef het voor iedereen uitdagend genoeg.
Toen begon het ineens heel hard te regenen, rennen naar binnen, even schuilen en weer door!
Ook speelden we lekker veel rondes lijntrefbal , het is een soort tikkertje maar in plaats van dat je getikt wordt kan je tijdens het rennen afgegooid worden door de bal!

 

Vrijdag 13 oktober
Op vrijdag zijn er helaas nog maar weinig kinderen.
Ben jij op zoek naar een sportieve BSO?
Er is DIRECT plek beschikbaar op woensdag en vrijdag!
Neem contact met ons op voor een kennismaking en rondleiding!

 



 



Ons team

Ann Schoonbrood
Ann Schoonbrood Vestigingsmanager
Kim Mulder
Kim Mulder
Rick Nijs
Rick Nijs
Esther de Wijs
Esther de Wijs
Rens van de Gevel
Rens van de Gevel
Déwi Zonnevijlle
Déwi Zonnevijlle

Pedagogisch coach